Інвертори Livoltek сумісні з АКБ Pylontech 48V

Інвертори Livoltek сумісні з АКБ Pylontech 48V

Країни в усьому світі беруть активну участь у зменшенні пікового викиду вуглекислого газу. Для подальшого просування відновлюваних джерел енергії, які прискорюють трансформацію енергетичної структури, Livoltek прагне створювати фотоелектричні продукти та робити внесок у “зелене здоров’я” планети.

Після ретельного тестування на сумісність інвертори серії LIVOLTEK Hyper і Retro успішно інтегруються з батареєю Pylontech 48 В (US2000 / US2000V2 / US3000 / US2000C / US3000C / US5000 / US5000-B / UP5000 / Phantom-S / Force-L1/L2) .

Завдяки передовій технології та ергономічному дизайну інвертор Livoltek Hyper робе сонячну енергію доступною для тисяч домогосподарств, живлячи життя людей зеленою енергією. У порівнянні зі звичайним генератором, гібридний інвертор чи автономний інвертор Livoltek забезпечує надійне резервне живлення у разі частих відключень електроенергії, що відіграє важливу роль для нашої країни в такий непростий і нестабільний час та ситуацію з електропостачанням.

Фотоелектричний інвертор перетворює постійний струм, що генерується сонячним модулем, у змінний струм для задоволення потреб електричних навантажень. Навіть якщо мережа перестає працювати, обладнання, як правило, працює, тому що у вас є резервне живлення!

Зосереджуючись на сонячній енергетиці, Livoltek робить екологічну енергію доступною для кожного дому завдяки постійній оптимізації та модернізації.

Щасливі моменти не повинні бути лише спогадами, коли ти дивишся телевізор зі своєю родиною та насолоджуєшся кондиціонером у спекотний літній день. Раптом все перестає працювати. Електромережа вийшла з ладу. Звучить жахливо, правда? Настав час взяти ідеальну комбінацію інвертора та акумулятора, змінивши жахливу ситуацію. Лише сонячний інвертор Livoltek і акумуляторна батарея, які працюють разом для резервного живлення, допоможуть.

Які переваги має інвертор Livoltek on/off grid?

√Гнучке розширення

Гнучкий графік зарядки та розрядки, максимальна швидкість власного споживання.

Сумісний із додатком All-in-one або Split, компактний і гнучкий.

√Надійна продуктивність.

Надійна функція ДБЖ для захисту критично важливих навантажень із нульовим (0 мс) часом перемикання.

Високочастотна ізоляція та інтелектуальне керування акумулятором для оптимізації продуктивності акумулятора.

Автоматичне перемикання між джерелом живлення AC/PV/батареєю для цілодобового живлення та автономного живлення.

√Висока сумісність

Сумісність зі свинцево-кислотною та літієвою батареєю

Сумісність із напругою мережі або генераторними установками

Діапазон вхідної напруги для побутової техніки та персональних комп’ютерів

√ Перевірена безпека.

Додатковий вбудований модуль SPD II зменшує витрати на інсталяцію.

√Довгий робочий день

Висока генерація сонячної енергії, забезпечення домашніх навантажень, задоволення всіх потреб споживання.

Як провідний світовий експерт із сонячної енергетики, Livoltek прагне надавати високоякісні екологічно чисті енергетичні продукти для клієнтів у всьому світі. Енергія повинна вивільнятися в стабільному та безпечному середовищі, щоб постійно приносити щастя в життя. Забезпечте більше енергії для свого життя в будь-який час завдяки нашому сонячному інвертору LIVOLTEK.